• E-mail en SMS marketing

  en nog zoveel meer...  Lees meer
 • Professioneel webdesign

  hoeft niet duur te zijn...  Lees meer
 • Shared hosting

  Betrouwbaar, performant en veilig  Lees meer

Waarom IT4Professionals?

Het aanbod aan e-mail marketing software is groot en elk platform heeft ongetwijfeld zijn kwaliteiten. Aanbieders proberen zich te onderscheiden op basis van specifieke kenmerken en prijzen. Waarom zou je kiezen voor IT4Professionals? Enkele belangrijke redenen:

Krachtig en veelzijdig mailing platform:
voor e-mail, sms, brieven, etiketten, inschrijvingen voor events...

Eenvoudig zelf uw mailings opmaken en gepersonaliseerd versturen, met realtime tracking en statistieken. Registreer moeiteloos bestellingen of inschrijvingen voor events. Genereer in enkele klikken printklare PDF-documenten met gepersonaliseerde brieven of adresetiketten voor mailings per post.

Met automatische verwerking van double opt-in inschrijvingen, uitschrijvingen, bounces en profielupdates. Een contactendatabase met uitgebreide segmentatie mogelijkheden en invoercontroles om dubbele records te vermijden...

Ideaal voor KMO's en zelfstandigen om zowel bestaande als nieuwe klanten te bereiken. Voor verenigingen, sport- en serviceclubs om hun leden op de hoogte te houden. Voor organisatoren van beurzen en events. Voor bloggers, influencers, voor politieke doeleinden...


Gebruiksvriendelijk + persoonlijke service

Het IT4Professionals Mailing Platform is heel gebruiksvriendelijk. We vinden het belangrijk dat ook gebruikers zonder informatica achtergrond of specifieke opleiding, snel en eenvoudig zelf hun mailings kunnen opmaken en versturen.

Heb je toch hulp nodig? Dan helpen we graag. Telefonisch, via e-mail of TeamViewer.

Loop je tegen een probleem aan of is iets niet helemaal duidelijk? Heb je een nieuwsbrief opgemaakt, maar wil je die vooraleer te versturen graag even voorleggen om zeker te zijn dat alles goed staat? Dergelijke service is inbegrepen en wordt niet extra aangerekend.

Laat je de opmaak van een nieuwsbrief liever volledig aan ons over? Wens je bijkomende persoonlijke begeleiding of opleiding? Dat kan aan ons standaard tarief van 65 euro / uur (excl. btw).


Betrouwbare en efficiënte e-mail aflevering

Technisch is alles voorzien wat voorzien kán worden en daardoor krijgt jouw mailing, afhankelijk van de inhoud, een score tot 10/10 van mail-tester.com. Onze mailservers hebben een prima reputatie en komen vrijwel nooit op een blacklist terecht.

Behoorlijk uniek is bovendien de mogelijkheid om indien gewenst eigen SMTP servers toe te voegen en verzendregels in te stellen op basis van domeinnaam of MX-record; verzending naar bijvoorbeeld Gmail via server X, verzending naar bijvoorbeeld Microsoft (Hotmail, Outlook, Office365, Exchange...) via server Y enz.

Verzendingen die per definitie tot een bounce zouden leiden omdat de domeinnaam van de bestemmeling niet meer in gebruik is, worden vooraf gedetecteerd. Omdat in dergelijke gevallen geen e-mail wordt verstuurd, wordt de verzending goedkoper en efficiënter.

Zelf hoef je niks te weten over SPF, DMARC, DKIM... We zorgen voor optimale e-mail headers met geïntegreerde uitschrijfmogelijkheid, een automatische tekst-versie van jouw html e-mail, we spreiden de verzending naar veel gebruikte domeinen... Kortom, wij regelen alles om de kans zo klein als mogelijk te maken dat jouw e-mail nieuwsbrieven als spam of ongewenst worden gemarkeerd.


Privacy, discretie en veiligheid

Meestal mag een nieuwsbrief door iedereen worden gezien. Soms bevat een nieuwsbrief echter gevoelige informatie die enkel bestemd is voor expliciet aangeschreven contacten en/of mogen enkel zij zich inschrijven voor een event.

In dat geval kunnen de nieuwsbrief en de daarmee gekoppelde landingspagina's worden afgeschermd zodat ze enkel online te bekijken zijn d.m.v. een gepersonaliseerde link die een random gegenereerd token bevat.

Bovendien is een IT4Professionals Mailing Platform geen account binnen een groot gemeenschappelijk systeem, maar wordt het platform voor elke klant apart gehost en beschikt elk platform over een eigen database.


Specifieke mogelijkheden voor verenigingen

De contactendatabase met uitgebreide mogelijkheden is ideaal voor het bijhouden van een ledenbestand. Maak onbeperkt groepen aan voor leden, bestuursleden, sympathisanten... Vermijd dubbele records en fouten door tal van automatische invoercontroles.

Hou bij wie zijn of haar lidgeld heeft betaald. Verstuur eenvoudig een betalingsherinnering naar wie nog niet betaalde of genereer in enkele kliks een printklaar PDF-document met gepersonaliseerde brieven voor enkel de leden die sinds een specifieke datum juist wél hebben betaald, in functie van het opsturen van hun lidkaart.

Organiseer je een activiteit of eetfestijn? Via een geïntegreerd webformulier kan men zich moeiteloos online inschrijven; vanuit een mailing, vanaf jullie website of sociale media.

Na online inschrijven ontvangt men een gepersonaliseerde bevestiging via e-mail met daarin indien gewenst al onmiddellijk het totaalbedrag dat men dient over te maken op jullie rekening om de inschrijving te vervolledigen. Het totaalbedrag wordt automatisch berekend op basis van het aantal personen en/of gewenste producten, opgegeven keuzes...


Scherpe prijzen

Bij veel aanbieders betaal je een vast bedrag per maand dat ofwel louter afhankelijk is van de grootte van je adressenbestand, ofwel de waarde vertegenwoordigt van een vast aantal e-mailcredits die niet overdraagbaar zijn naar een volgende maand.

Dat kan interessant zijn voor wie elke maand opnieuw één of meerdere mailings verstuurt naar telkens ongeveer evenveel contacten. Maar het wordt erg duur voor wie bijvoorbeeld slechts sporadisch een grote mailing verstuurt, of voor wie een groot contactenbestand wenst bij te houden zonder daarom ook noodzakelijk regelmatig naar iedereen te mailen.

Dat pakken wij daarom anders aan. Bij ons betaal je:

Abonnement: 150 euro / jaar

 • incl. 2,5GB data storage
 • incl. dagelijkse backups
 • incl. basis nieuwsbrieftemplate
 • incl. wegwijs maken (ongeveer 2 uur via TeamViewer)
 • incl. onbeperkt opmaken en genereren van printklare PDF-documenten met gepersonaliseerde brieven of adresetiketten voor mailings per post
 • geen beperking op aantal contacten in de database

Per verstuurde e-mail: 0,02 euro
Stuurt u regelmatig heel grote mailings? Contacteer ons gerust voor een offerte.

Per verstuurde sms: 0,055 euro tot 0,13 euro
Prijs afhankelijk van het aantal bestelde credits.

Niet-inbegrepen service: 65 euro / uur
Opmaak nieuwsbrieven, bijkomende persoonlijke begeleiding of opleiding...

Alle vermelde prijzen zijn excl. btw.


Enkel tevreden klanten

Gebruikt voor o.a. ICC Ghent, Gourmet Invent, KAA Gent, Club Brugge, Royal Antwerp FC, Open Vld, EventIdee, Prestigique... Voor beurzen als de Jaarbeurs, Estetika, Bike, Funeral, Gentse Floraliën, Belgium Art & Design, Contractor Days... Voor tal van KMO's en verenigingen...


Interesse?

Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie of een demo en ontdek nog meer unieke mogelijkheden van het IT4Professionals Mailing Platform.

Deze website gebruikt enkel strikt noodzakelijke en functionele cookies. Meer info.