• E-mail en SMS marketing

  en nog zóveel meer...  Lees meer
 • Professioneel webdesign

  hoeft niet duur te zijn...  Lees meer
 • Shared hosting

  Betrouwbaar, performant en veilig  Lees meer

Waarom IT4Professionals?

Krachtig en veelzijdig mailing platform:
voor e-mail, sms, brieven, etiketten, inschrijvingen voor events...

Eenvoudig zelf uw mailings opmaken en gepersonaliseerd versturen, met realtime tracking en statistieken. Registreer moeiteloos bestellingen of inschrijvingen voor events. Genereer in enkele klikken printklare PDF-documenten met adresetiketten of gepersonaliseerde brieven voor mailings per post. Automatische verwerking van (double opt-in) inschrijvingen, uitschrijvingen, bounces en profielupdates. Contactendatabase met uitgebreide segmentatie mogelijkheden en invoercontroles om dubbele records te vermijden.

Ideaal voor KMO's en zelfstandigen om zowel bestaande als nieuwe klanten te bereiken. Voor verenigingen, sport- en serviceclubs om hun leden op de hoogte te houden. Voor organisatoren van beurzen en events. Voor bloggers, influencers, politiek...


Zeer gebruiksvriendelijk

Het IT4Professionals Mailing Platform is gebouwd om in de eerste plaats zeer gebruiksvriendelijk te zijn. We vinden het belangrijk dat ook gebruikers zonder informatica achtergrond of specifieke opleiding, heel eenvoudig zelf hun mailings kunnen opmaken en versturen.

En hebt u toch enige hulp nodig? Dan helpen we graag.


Privacy, discretie en veiligheid

Soms streeft men naar een maximaal bereik, mag een nieuwsbrief door iedereen worden gezien en mag iedereen zich bijvoorbeeld inschrijven voor een event. In dat geval kan de nieuwsbrief eenvoudig online worden gedeeld m.b.v. een korte generieke link.

Soms bevat een nieuwsbrief echter gevoelige informatie die enkel bestemd is voor expliciet aangeschreven contacten en/of mogen enkel zij zich bijvoorbeeld inschrijven voor een event. In dat geval zijn de nieuwsbrief en de eventueel daarmee gekoppelde landingspagina's enkel online te bekijken d.m.v. een gepersonaliseerde link die een random gegenereerd token bevat.

Bovendien is een IT4Professionals Mailing Platform geen account binnen een groot gemeenschappelijk systeem, maar wordt het platform voor elke klant apart gehost en beschikt elk platform over een eigen database.


Betrouwbare en efficiënte e-mail aflevering

Technisch is zowat alles voorzien wat voorzien kán worden en daardoor krijgt een mailing, afhankelijk van de inhoud, een score tot 10/10 van mail-tester.com. Onze mailservers hebben een prima reputatie en komen vrijwel nooit op een blacklist terecht.

Behoorlijk uniek is bovendien de mogelijkheid om indien gewenst zelf SMTP servers toe te voegen en verzendregels in te stellen op basis van domeinnaam of MX-record; verzending naar bijvoorbeeld Gmail via server X, verzending naar bijvoorbeeld Microsoft (Hotmail, Outlook, Office365, Exchange...) via server Y enz. Per SMTP server of verzendregel kunnen limieten worden ingesteld per minuut, per kwartier, per uur, per dag of per maand.

Vooraleer tot verzending over te gaan, kan eenvoudig voor elk contact in de database worden nagegaan of er nog steeds een mailserver aan de domeinnaam is gekoppeld. Indien niet, heeft verzending geen enkele zin aangezien die per definitie tot een bounce zou leiden. Door deze controle zal het IT4Professionals Mailing Platform niet verzenden naar dergelijke contacten waardoor de totale kost van verzending daalt.

Verzending naar veel gebruikte domeinen wordt automatisch gespreid.


Scherpe prijzen

 • Abonnement: 150 euro / jaar
 • 0,02 euro / verstuurde e-mail
 • vanaf 0,055 euro / verstuurde sms (*)

Vermelde prijzen zijn excl. btw.
Nieuwsbrieftemplate t.w.v. 65 euro en 2,5GB data storage inbegrepen.
Geen beperking op aantal contacten in de database.
(*) Prijs afhankelijk van aantal bestelde credits. Meer info...


Enkel tevreden klanten

Gebruikt voor nieuwsbrieven van/voor: ICC Ghent, IJV-IFAS, Gourmet Invent, KAA Gent, Club Brugge, RAFC, Open Vld... Voor beurzen als de Jaarbeurs, Estetika, Bike, Funeral, de Floraliën... Voor tal van KMO's en verenigingen...


Interesse?

Contacteer ons geheel vrijblijvend voor meer informatie of een demo en ontdek nog meer unieke mogelijkheden van het IT4Professionals Mailing Platform.

Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.