• Professioneel webdesign

  hoeft niet duur te zijn...  Lees meer
 • Shared hosting

  Betrouwbaar, performant en veilig  Lees meer

E-mail marketing

Eenvoudig opmaken en versturen
van e-mail nieuwsbrieven:

 • In uw eigen huisstijl
 • Gepersonaliseerde verzending
 • Uitgebreide segmentatiemogelijkheden
 • Geïntegreerde 'lees meer'-mogelijkheden
 • Realtime e-mail tracking en statistieken
 • Vervolgmailings
 • Geautomatiseerd uitschrijven
 • Geïntegreerd in uw bestaande website
 • Geplande verzending
 • Verjaardagsfunctie
 • ...


E-mail nieuwsbrieven in uw eigen huisstijl

Door het gebruik van nieuwsbrieftemplates die op maat voor u worden ontwikkeld, bouwt u eenvoudig en snel nieuwsbrieven in uw eigen huisstijl.


Gepersonaliseerde verzending en uitgebreide segmentatiemogelijkheden

Haal maximaal rendement uit e-mail marketing campagnes door uw contacten gepersonaliseerd aan te schrijven en uw boodschap zo aantrekkelijk en relevant mogelijk te maken. Denk daarbij aan het versturen van e-mail nieuwsbrieven op basis van doelgroep, interesses, handelingen uit het verleden, demografische kenmerken, geslacht, leeftijd, taal...


Snelle en betrouwbare aflevering

Specifiek voor dit systeem geconfigureerde servers in een van de best verbonden datacenters van België; LCL in Diegem. Hoge verzendcapaciteit, constante monitoring en een strikt anti-spambeleid.

Indien gewenst kan u ook eigen SMTP servers toevoegen, kan u instellen welke SMTP servers moeten worden gebruikt om specifieke domeinen te bereiken, kan u zelf verzendlimieten instellen per domein en per SMTP server om de verzending te spreiden en rekening te kunnen houden met eventuele limieten van eigen SMTP servers of van domeinen van uw contacten.

We helpen u graag met een optimale gepersonaliseerde configuratie zodat uw mailings steeds snel en betrouwbaar worden afgeleverd.


Geïntegreerde 'lees meer'-mogelijkheden

U staat gegarandeerd versteld van hoe eenvoudig het is om van bijvoorbeeld enkele producten, enkel maar een korte inleidende tekst met eventueel ook een foto in uw nieuwsbrief op te nemen, waarbij uw contacten vervolgens kunnen doorklikken naar meer uitgebreide informatie. Niet zomaar een link naar een pagina op uw website, maar een geïntegreerd systeem waarbij bezoekers na doorgeklikt te hebben ook weer eenvoudig terug kunnen naar uw nieuwsbrief.

Realtime e-mail tracking en statistieken

Ga na wie precies wanneer uw e-mail nieuwsbrief heeft geopend, wie op welke link in uw nieuwsbrief heeft doorgeklikt en kom bij gevolg te weten wie uw potentiële klanten zijn.


Vervolgmailings

Verzend een nieuwsbrief naar bijvoorbeeld enkel de contacten die een vorige mailing hebben geopend of een specifieke link hebben aangeklikt.


Geautomatiseerd uitschrijven

Met één klik voegt u een gepersonaliseerde uitschrijflink aan uw nieuwsbrief toe, waarmee uw contacten eenvoudig kunnen aangeven dat ze bepaalde berichten liever niet meer ontvangen.


Geïntegreerd in uw bestaande website

Indien gewenst blijven uw reeds verstuurde e-mail nieuwsbrieven online beschikbaar en kunnen deze ook eenvoudig worden geïntegreerd in uw bestaande website. Naast het online raadplegen van uw reeds verstuurde nieuwsbrieven, kunnen bezoekers zich langs deze weg ook in- en uitschrijven.


Geplande verzending

Bij verzending van een mailing hebt u steeds de keuze om die ofwel onmiddellijk te verzenden ofwel een verzendtijdstip in de toekomst op te geven waarop het systeem uw mailing automatisch zal verzenden.


Verjaardagsfunctie

Bij versturen van een e-mail nieuwsbrief m.b.v. de verjaardagsfunctie, verstuurt het systeem deze geheel automatisch elke dag naar enkel de jarigen. Alle bovenvermelde mogelijkheden voor personalisatie en segmentatie kunnen ook in combinatie met de verjaardagsfunctie worden gebruikt, dus de inhoud kan gerust variëren naar gelang doelgroep, taal... Zelf ontvangt u elke dag een overzicht van wie van uw contacten die dag jarig is en uw automatische verjaardagsmail ontving.

Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.