• E-mail en SMS marketing

  en nog zoveel meer...  Lees meer
 • Professioneel webdesign

  hoeft niet duur te zijn...  Lees meer
 • Shared hosting

  Betrouwbaar, performant en veilig  Lees meer
›› Home ›› Webdesign

Webdesign

Professioneel en betaalbaar

 • Begeleiding van A tot Z
 • Naar gelang uw wensen op basis van Wordpress of eigen ontwikkeld CMS.
 • Oog voor functionaliteit en design, maar ook voor performantie, beveiliging, betrouwbaarheid en ondersteuning op langere termijn.
 • Veel aandacht voor zoekmachine optimalisatie, zowel technisch als inhoudelijk.
 • Jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van HTML, CSS, PHP, mySQL... om eventuele problemen snel te kunnen oplossen.

We luisteren graag naar uw wensen en denken met u mee om binnen uw vooropgestelde budget en timing tot een realistisch aanbod te komen. Contacteer ons geheel vrijblijvend voor een offerte.


Onze gerelateerde diensten

Domeinnamen en hosting

Betrouwbare, performante en veilige hosting. Dagelijke backups met 60 dagen retentie. Krachtige maatregelen tegen virussen, malware, spam, phishing en hackaanvallen... Maar vooral: slechts één aanspreekpunt voor al uw vragen.


Onderhoud en beveiliging

Wordpress is een zeer degelijk open source website platform en biedt veel mogelijkheden en voordelen. Wereldwijd zijn dan ook ruim 60% van alle websites met CMS, gebouwd op basis van Wordpress. Het nadeel van een dergelijke populariteit is helaas dat hackers er wel eens hun pijlen op richten. Het is daarom belangrijk om een Wordpress website, incl. theme en plugins, up-to-date te houden en goed te beveiligen.


Oplossen van problemen

Werd uw website gehackt? Liep een update mis? Blijkt een theme of plugin na verloop van tijd niet meer compatibel? Dan helpen we u graag verder om deze problemen zo snel mogelijk op te lossen.


E-mail marketing

Een koppeling van uw website met een e-mail marketing platform, opmaak en verzenden van nieuwsbrieven (of hulp daarbij)...


Adverteren in Google of op sociale media

Efficiënt adverteren met focus op uw specifieke doelstelling. Bepalen van strategie en zoekwoorden, opmaken van advertenties, rapportage en bijsturing...

 

Enkele referenties:


Ook mogelijk:

Deze website gebruikt enkel strikt noodzakelijke en functionele cookies. Meer info.