• E-mail en SMS marketing

  en nog zóveel meer...  Lees meer
 • Professioneel webdesign

  hoeft niet duur te zijn...  Lees meer
 • Shared hosting

  Betrouwbaar, performant en veilig  Lees meer
›› Home ›› Webdesign ›› Maatwerk in webdesign

Maatwerk in webdesign

Maatwerk in webdesign naar ieders budget.
Contacteer ons geheel vrijblijvend voor een offerte.

Omwille van de uitgebreide mogelijkheden in combinatie met een scherpe prijs, kiezen veel van onze klanten voor onze all-in huurkoop formule. Hierbij wordt vertrokken van een standaard websitepakket dat voor u wordt gepersonaliseerd en op elk moment kan worden uitgebreid met extra functionaliteiten. Minder werk voor ons, dus een lagere prijs voor u.

Bent u echter op zoek naar doorgedreven maatwerk, op vlak van layout en/of technisch, dan luisteren we graag naar uw wensen en denken we met u mee om binnen uw vooropgestelde budget en timing tot een realistisch aanbod te komen. Contacteer ons geheel vrijblijvend voor een offerte.


Begeleiding van A tot Z

We nemen de tijd, luisteren naar uw wensen en denken met u mee om binnen uw vooropgestelde budget en timing tot een realistisch aanbod te komen. We zorgen voor uw domeinnaam en de hosting van uw website en kunnen u indien gewenst ook een fotograaf of copywriter aanbevelen.


Content Management Systeem

Zowel de menustructuur als de inhoud van uw website kan u eenvoudig zelf wijzigen. Zonder enige specifieke voorkennis en zonder speciale software. Vanop om het even welke standaard computer met internetverbinding hebt u toegang tot ons zelf ontwikkeld en zeer gebruiksvriendelijk CMS-systeem dat op maat voor uw website wordt geïmplementeerd.


SEO of zoekmachine optimalisatie

Een technisch goed opgebouwde website die voldoet aan de huidige standaarden, aandacht voor belangrijke zoekwoorden en structuur en verder heel wat tips en advies om voortaan nog beter te worden gevonden op het internet.


Nieuwe online trends

Maak optimaal gebruik van sociale media en haal voordeel uit facebook, twitter, linkedin, youtube, flickr, een online blog... We zorgen ervoor dat informatie op uw website ook eenvoudig op deze zelfde sociale media kan worden gedeeld.


E-mail marketing

Verstuur eenvoudig aantrekkelijke nieuwsbrieven die indien gewenst ook automatisch in uw website worden geïntegreerd. Ga na wie deze nieuwsbrieven heeft geopend en wie op welke link heeft doorgeklikt en ontdek wie uw potentiële klanten zijn.Kostprijs

Omdat een website van zeer eenvoudig tot zeer geavanceerd en uitgebreid kan zijn, is het moeilijk om standaard prijzen vast te leggen, maar we ontwikkelen maatwerk naar ieders budget.

Aarzel a.u.b. niet om ons geheel vrijblijvend te contacteren voor meer info of een offerte.

Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.