• E-mail en SMS marketing

  en nog zóveel meer...  Lees meer
 • Professioneel webdesign

  hoeft niet duur te zijn...  Lees meer
 • Shared hosting

  Betrouwbaar, performant en veilig  Lees meer

All-in huurkoop formule

Responsive website met CMS + domeinnaam + hosting = € 35 / maand

U wil een mooi vormgegeven website in uw eigen huisstijl, maar ook de prijs is niet onbelangrijk? Een website waarvan u de inhoud eenvoudig zelf zal kunnen wijzigen, maar indien gewenst toch steeds beroep kan doen op snelle en betaalbare service?

U wil een technisch goed opgebouwde en zoekmachine vriendelijke website waar alle inhoud ook eenvoudig kan worden gedeeld op sociale media? Een responsive website die zowel op de computer, op een smartphone als op een tablet optimaal wordt getoond?

Lees dan beslist even verder en aarzel a.u.b. niet om geheel vrijblijvend contact op te nemen voor meer info, een demo, tal van referenties of een antwoord op al uw vragen.


All-in pakket

Een mooie en technisch goed opgebouwde responsive website, domeinnaam en hosting inbegrepen, voor slechts 35,00 euro per maand. (*)


Content Management Systeem

Zowel de menustructuur als de inhoud van uw website kan u eenvoudig zelf wijzigen. Zonder enige specifieke voorkennis en zonder speciale software. Vanop om het even welke standaard computer met internetverbinding hebt u toegang tot ons zelf ontwikkeld en zeer gebruiksvriendelijk CMS-systeem dat op maat voor uw website wordt geïmplementeerd.


SEO of zoekmachine optimalisatie

Een technisch goed opgebouwde website die voldoet aan de huidige standaarden, aandacht voor belangrijke zoekwoorden en structuur en verder heel wat tips en advies om voortaan nog beter te worden gevonden op het internet.


Responsive design

Websites worden steeds meer ook mobiel geraadpleegd en bij gevolg is het belangrijk dat uw website niet alleen optimaal wordt getoond op de computer, maar ook op smartphones en tablets. Bovendien belonen zoekmachines mobiele websites in hun zoekresultaten wanneer vanaf een mobiel apparaat wordt gezocht.


Geïntegreerde Flickr fotogalerij

Beheer uw foto's via het populaire Flickr. De foto's in uw account worden automatisch geïntegreerd in uw website. Eenvoudig in gebruik, uitgebreide mogelijkheden, maar liefst 1TB aan ruimte, tal van smartphone apps...


Nieuwsmodule met 'add this'-functionaliteit

Voeg eenvoudig nieuwsberichten toe die automatisch in een vaste structuur op uw website verschijnen en met één klik kunnen worden gedeeld op Facebook, Twitter, LinkedIn en nog veel meer.


Agendamodule met 'add this'-functionaliteit

Voeg eenvoudig activiteiten toe die automatisch in een vaste structuur op uw website verschijnen en met één klik kunnen worden gedeeld op Facebook, Twitter, LinkedIn en nog veel meer.


Homepagina in portaalstijl

De homepagina wordt indien gewenst in portaalstijl ingedeeld met bijvoorbeeld recente nieuwsberichten, uw eerstvolgende activiteiten, een voorwoord, ruimte voor aanbiedingen...


Geïntegreerde links naar sociale media

Icoontjes met links naar uw pagina op Facebook, Twitter, LinkedIn, Flickr, Youtube...


Met wachtwoord beveiligde inhoud

Specifieke pagina's kunnen eenvoudig worden afgeschermd met een zelf te kiezen combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord per pagina.


Optioneel: koppeling met ons mailingplatform

Bezoekers kunnen zich via de website inschrijven voor uw nieuwsbrief. Zoals de wet het voorschrijft m.b.v. double opt-in.(*) Betaalopties:

Optie 1: Aankoop: éénmalig 1650 euro
Optie 2: Huurkoop: 35 euro / maand (3 jaar) + 599 euro setup

Beide opties incl. domeinnaam en hosting gedurende 3 jaar, t.w.v. 75 euro per jaar. 2 werkuren inbegrepen voor personalisatie en toevoegen van inhoud. Bijkomende werkuren aan 65 euro per uur. Geen minimale contractduur. Alle vermelde prijzen zijn excl. btw.

Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.