This is an example of a HTML caption with a link.

All-in huurkoop formule

Website met CMS + domeinnaam + hosting = 25 euro / maand

Op dit moment nog geen specifieke functionaliteiten op maat nodig, maar u houdt graag alle mogelijkheden open naar de toekomst toe? U wil een mooi vormgegeven website in uw eigen huisstijl, maar ook de prijs is niet onbelangrijk? Een website waarvan u de inhoud eenvoudig zelf zal kunnen wijzigen, maar indien gewenst toch steeds beroep kan doen op snelle en betaalbare service?

U wil een technisch goed opgebouwde en zoekmachine vriendelijke website waar alle inhoud ook eenvoudig kan worden gedeeld op sociale media?

Lees dan beslist even verder en aarzel a.u.b. niet om geheel vrijblijvend contact op te nemen voor meer info, een demo, tal van referenties of een antwoord op al uw vragen.


All-in pakket

Een mooie en technisch goed opgebouwde website, domeinnaam en hosting inbegrepen,
voor slechts € 25,00 per maand. (*)

Content Management Systeem

Zowel de menustructuur als de inhoud van uw website kan u eenvoudig zelf wijzigen. Zonder enige specifieke voorkennis en zonder speciale software. Vanop om het even welke standaard computer met internetverbinding hebt u toegang tot ons zelf ontwikkeld en zeer gebruiksvriendelijk CMS-systeem dat op maat voor uw website wordt geïmplementeerd.

SEO of zoekmachine optimalisatie

Een technisch goed opgebouwde website die voldoet aan de huidige standaarden, aandacht voor belangrijke zoekwoorden en structuur en verder heel wat tips en advies om voortaan nog beter te worden gevonden op het internet.

Geïntegreerde Flickr fotogalerij

Beheer uw foto's via het populaire Flickr. De foto's in uw account worden automatisch geïntegreerd in uw website. Eenvoudig in gebruik, uitgebreide mogelijkheden, maar liefst 1TB aan ruimte, tal van smartphone apps...

Nieuwsmodule met 'add this'-functionaliteit

Voeg eenvoudig nieuwsberichten toe die automatisch in een vaste structuur op uw website verschijnen en met één klik kunnen worden gedeeld op Facebook, Twitter, LinkedIn en nog veel meer.

Agendamodule met 'add this'-functionaliteit

Voeg eenvoudig activiteiten toe die automatisch in een vaste structuur op uw website verschijnen en met één klik kunnen worden gedeeld op Facebook, Twitter, LinkedIn en nog veel meer.

Homepagina in portaalstijl

De homepagina wordt indien gewenst in portaalstijl ingedeeld met bijvoorbeeld recente nieuwsberichten, uw eerstvolgende activiteiten, een voorwoord, ruimte voor aanbiedingen...

Geïntegreerde links naar sociale media

Icoontjes met links naar uw pagina op Facebook, Twitter, LinkedIn, Flickr, Youtube...

Met wachtwoord beveiligde inhoud

Specifieke pagina's kunnen eenvoudig worden afgeschermd met een zelf te kiezen combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord per pagina.(*) Betaalopties:

Optie 1: Aankoop: éénmalig €900
Optie 2: Huurkoop: €25 / maand (3 jaar) + €199 setup

Beide opties incl. domeinnaam en hosting gedurende 3 jaar, t.w.v. €75 per jaar.
Max. 8 werkuren inbegrepen voor installatie, personalisatie, toevoegen van inhoud, advies...
Bijkomende werkuren aan €65 per uur. Geen minimale contractduur. Alle vermelde prijzen zijn excl. btw.